Till salu

 

Nymfkakaduor:

Ej ringmärkt, ej könstestad men bekräftad hona, normalfärgad split brokig. Född aug 19. 400 kr

Uppfödningsbevis medföljer på alla ungar!

 

Rödpannad kakariki:

Ett antal ungar från 2 syskonkullar finns att boka. Några flyttklara nu, andra behöver några veckor till med föräldrarna. Finns gula, brokiga, cinnamon. Självklart ringmärkta med fasta fotringar, uppfödarbevis medföljer. 800 kr/styck.
 
 
 
Köpes: Nymfkakaduor i mutation dominant silver eller fallow. Splendidparakiter i olika mutationer. Hör gärna av dig om du har någon till salu!
 
 
Här annonseras de fåglar jag har till salu. För att följa häckningar och se bilder på när ungar växer besök Blogg på sidan eller min facebook-sida "Susannes Nymfkakaduor"!
 

Några grundläggande principer:

§  Jag säljer inga fåglar till barn. En vuxen måste alltid ha det övergripande ansvaret för ett djur.
§  Jag säljer inte en ensam fågel till någon om du inte har andra fåglar sedan tidigare. Det finns naturligtvis undantag från denna regel om du har speciella anledningar eller är uppfödare mm. Denna regel beror på djurskyddsföreskrifterna om att fåglar måste hållas i flock, se fliken Skötselråd.
§  Jag ställer upp med livslång support och råd angående skötsel, foder, tips mm. Kontakta mig via mail så svarar jag så fort jag hinner. Jag uppskattar också om du skickar mig bilder och kommentarer om hur det går för dig och dina fåglar som du köpt från mig.
§  Priserna på ungarna varierar beroende på färg/mutation och ålder. Nedan finns en ungefärlig guide, de exakta priserna hittar du vid varje annons ovan.

Nymfkakaduor:
Viltfärgade ungar 500 kr
Brokiga/pärl 800 kr
Mer ovanliga mutationer (tex vithuvat) 1000 kr och uppåt

Conurer:
1200 kr/styck

Kakarikis:
Från 600 kr och uppåt beroende på mutation

Handpenningen ligger på 100 kr/fågel och kan betalas via Swish eller till konto. Denna summa får du inte tillbaka om du ångrar dig!

Uppfödningsbevis medföljer alla ungar vid köp!
Jag ringmärker alla ungar. Mina ringar är märkta GBF SL och ett löpnummer. Dessutom står årtalet då fågeln är född.
Alla nymfkakaduor könstestas via DNA-prov när det behövs. Bevis på kön medföljer köpet.
 
Flyttklar ca 7 december, kan bokas mot handpenning.